Smørås IL

Bli støttemedlem

Bli støttemedlem

Støtte-medlemsskap i Smørås IL ( SMIL )

Ved å bli støttemedlem i SMIL, bidrar man til å opprettholde den store aktiviteten vi har i klubben vår, og arbeidet med å videreutvikle dette, både sportslig og på utstyrs- og anleggssiden. Som støttemedlem har man selvsagt også stemmerett ved årsmøtet.

Vi er pr. januar 2017 ca 600 aktive medlemmer – og vokser fremdeles i takt med boligutbyggingen i vårt nærområde.

SMIL er en breddeklubb, og har plass til alle, men vi gir samtidig spillere med ambisjoner muligheter til å kunne utvikle sitt talent på sin egen hjemmebane. 

Dette kan vi gjøre ved utvikle egne trenere, dyktige trenere/oppmenn med meget god fotballfaglig kompetanse, og med mange dyktige og engasjerte foreldre-trenere som også sørger for at alle spillere/medlemmer trives i klubben uansett ferdighetsnivå.

I tillegg har vi alle foreldrene/foresatte som gjør en glimrende jobb utenfor banene, med dugnader, sosiale tiltak, og andre viktige ting rundt de forskjellige lagene.

Vi ønsker foreldre, besteforeldre, oldeforeldre, tanter,onkler,naboer………….velkommen som støttemedlem i Smørås IL – det koster kun kr. 500,-  (pr. år -  eller fritt beløp over det ).

For registrering av støtte-medlemsskap – vennligst send ditt navn og kontaktinfo i en mail til smil@smoras.no

Daglig leder / sportslig koordinator

      Thomas Natland    Tlf: 95109054   E-post: smil@smoras.no

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift