Smørås IL

SR-Bank Cup

SR-Bank Cup

 

SR-Bank Cup 2017

SR-Bank Cup 2017 – innendørscup i Vestlandshallen for gutte- og jentespillere i alderen 7-12 år – et samarbeid mellom Smørås IL, Tertnes IL og Sund Sportsklubb. Lørdag 7. januar og søndag 8. januar 2017.

PÅMELDINGSFRIST: 15. desember 2016
Påmeldingsavgift: 900,- pr. lag betales til kontonummer: 3201.61.35185
Offisiell påmelding er godkjent når betaling har funnet sted.

 

Link til påmelding her

 

Les om fjorårets suksess under....

Full jubel på SR-Bank Cup

Helgens samarbeidsprosjekt mellom Tertnes, Sund SK og Smørås IL ble tross stormen en stor suksess.

WEB_SRBank_stor,0

 

 

 

 

 

«Nina» ble et usikkerhetsmoment, all den tid ca 10 lag meldte avbud. Noen lag fra Haugesund og Tysnes måtte kansellere pga innstilte ferger, og noen Sotra lag.

Det nye dekket i Vestlandshallen gav oss noen utfordringer på arrangementssiden, spesielt kanskje ifm premieutdelingen - og justeringer vil bli gjort til neste år.

Noen nøkkeltall: 331 påmeldte lag, 506 kamper, 3400 T-skjorter til alle spillerne, 45 dommere fra 3 klubber, 3300 flasker brus, stands fra BMW (med prøvekjøring av i3), SR-Bank stand og Quickplay rom. Erik Hanøy som speaker og premieutdeler er en sikker suksess! 
Staben har fått utrolig mye skryt for gjennomføringen.

Capture4

 

 

 

 

 

 

Det har vært en fornøyelse å samarbeide med Tertnes og Sund, og vi gjentar cupen til neste år!

Smørås sine oppgaver var rydding, inngangskontroll og vaktmannskaper.  

Vi hadde 95% fremmøte fra frivillige - dvs ca 130 personer stilte opp; supert - tusen takk !! 

 

Her er noen bilder fra helgens begivenheter:

 
71s025s026s27s33s38s73s58s61s68s14s16s21s23s24s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen til årets SR-Bank Cup i Vestlandshallen.

Det vil være mye folk i hallen begge dagene - derfor er det svært viktig at alle følger de rutiner som er lagt for SR-Bank cup. 

Totalt 331 lag vil spille til sammen 506 kamper fra lørdag kl. 08.30 til søndag 11. januar kl. 21.09.

VESTLANDSHALLEN

Vestlandshallen ligger på Myrdal bak Åsane Storsenter. Ankomst til Vestlandshallen er:

  • E39/E16 og avkjøring ved det nye Ikea-krysset nord for Åsane Storsenter: Kjør mot Åsane Storsenter og rett frem i 2 rundkjøringer. Passer det nye Horisont-senteret på vei inn til Vestlandshallen.
  • E39/E16 og avkjøring til Åsane Terminal / Åsane Storsenter: Kjør på lokalveien mellom Åsane Senter og Arken og ta til venstre ut av rundkjøringen ved gamle Ikea-bygget (nå Rema 1000)
  • NB! Vær obs på køer til/fra området lørdag i tidsrommet 10.00-18.00 (senterets åpningstid).

 

PARKERING

Parkeringsforholdene er litt kaotiske rundt Vestlandshallen for tiden, grunnet anleggsarbeid, og parkering blir slik etter anvisning fra parkeringsvakter:

  • Myrdal grusbane som ligger like nordvest for hallen.
  • Når den evt. er fylt opp vil vi henvise alle til å benytte parkeringsplassene sør for "gamle Ikea", Åsane Storsenter og Horisont.( OBS: eget ansvar ift betaling )

Det blir ikke mulig å parkere like utenfor inngangen til Vestlandshallen. Dette området er avsatt til biltrafikk til/fra grusbanen og gangtrafikk fra/til Åsane Storsenter. 

Vær obs på at det er noen plasser der det kun er lov og parkere med gyldig parkeringsløyve, Europark går og sjekker disse plassene med jevne mellomrom

 

INNGANG

Inngangspenger for voksne/ungdom (fylt 16 år) ved hovedinngangen til Vestlandshallen. Inngangsbillett kr. 50,- for voksne, Barn/ungdom under 16 år gratis.

Spillere og inntil 2 trenere pr lag gratis.

Vi håper foreldre/supportere har med kontanter til inngangsbillett slik at vi unngår kø i vår betalingsterminal. Hallen åpner 08:00 både lørdag og søndag

 

INNSJEKKING AV LAG

Lag må sjekke inn i sekretariatet, som er i et eget rom ved kiosken i foajeen senest 10 min. før start første kamp. Det vil der bli levert ut spillerlister som fylles ut og leveres ved premieutdelingen.

 

KIOSKER

Til høyre i foajeen vil vi ha åpen kiosk med tilstøtende bord og stoler. Det vil også være kiosk inne hallen, øverst på tribunen.

 

FERDSEL I HALLEN

Logistikken i hallen er endret fra tidligere cuper/turneringer siden Vestlandshallen har fått helt nytt kunstgressdekke. Det er nå ikke lov for foreldre/supportere å gå inne på banen. Publikum må enten være på tribunen, eller på asfaltbanen rundt gressbanen. Det er kun spillere og trenere som har lov til å oppholde seg ute på banedekket.

 

Vi vil også påpeke at det er strengt forbudt å ta med mat og drikke ut på banen. Mat og drikke holder vi utenfor banen, på tribunen eller i foajeen. Overtredelse vil medføre bøter fra Vestlandshallen. Vi håper dere vil informere alle spillere, trenere, ledere, foresatte og andre tilskuere om å vise respekt for reglene og overholde disse. Viktig at vi er flinke til å benytte boss-sekker og kasser for tomflasker så blir det trivelig for alle hele dagen.

 

KAMPAVVIKLING

Alle kampene starter og slutter samtidig ved hjelp av et fløytesignal fra speaker, det er viktig å være på plass i god tid før kampstart, hvis en er for sent ute vil det gå utover spilletiden til laget. Alle kamper varer 1 omgang à 20 min. med 3 min. pause mellom kampene. Banene er merket med tall fra 1 til 12 på lørdag, og 1-4 på søndag.

 

Grunnet det nye dekket i Vestlandshallen, med lengre kunstgress, anbefaler vi at spillerne bruker sko med knotter (runde eller 3-kantede). Sko med avlange knotter («blades») eller med flat såle anbefales ikke.

 

PREMIEUTDELING

Premieutdeling finner sted inne i hallen ved utgang B umiddelbart etter lagets sist spilte kamp.

 

SR-Bank Cup på nett

All informasjon og oppdateringer rundt puljeoversikt, kampoppsett og finner dere her:

 http://www.profixio.com/resultater/sr-bank-cup-2015

 

Daglig leder / sportslig koordinator

      Thomas Natland    Tlf: 95109054   E-post: smil@smoras.no

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift