Smørås IL

SMIL-etter-skoletid

SMIL-etter-skoletid

Smørås IL ønsker å fortsette og videreutvikle konseptet SMIL-etter-skoletid. Tilbakemeldingene er svært gode, og utviklingen til den enkelte spiller er meget god. Vi velger å fortsette å tilby 3 ukentlige treninger, med mulighet for å melde seg på 2 dager i uken. Dette velger vi for å kunne påvirke spillerne oftest mulig og fortsette den gode utviklingen. Treningene vil være på et akseptabelt intensitetsnivå. Vi ønsker ikke slitne spillere når de representerer laget sitt i kamp, men tvert imot å skape overskudd gjennom gode treninger med høy kvalitet.

Tilbudet går til jenter og gutter i 4. – 7. klasse.

 

STOLTHET, MESTRING, IDRETTSGLEDE OG LÆREVILLIGHET er viktige verdier for vår etter-skoletid ordning. Deltakerne skal trives, glede seg til trening og være stolte av å gå på SMIL-etter-skoletid. 

Smørås IL ønsker å skape økt og god aktivitet for våre barn og ungdommer. Våre dyktige instruktører, sørger for god kvalitet på alle våre treninger.

Vi er opptatt av å gi deltakerne våre gode bilder og impulser på gode treninger, skape forståelse av det må trenes mye for å bli en god fotballspiller og motivere til mer egentrening. 

Mye trening krever også god struktur på skolearbeid, gode holdninger og et godt og næringsrikt kosthold. Vi ønsker at SMIL-etter-skoletid skal være en arena hvor vi kan påvirke spillerne til gode holdninger rundt dette.

 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til et aktivt og lærerikt idrettsmiljø.

 

God og morsom oppvarming

Individuell teknikk

Masse småbane-spill

Daglig leder / sportslig koordinator

      Thomas Natland    Tlf: 95109054   E-post: smil@smoras.no

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products