Smørås IL

SMIL-etter-skoletid

SMIL-etter-skoletid

Smørås IL ønsker å fortsette og videreutvikle konseptet SMIL-etter-skoletid. Tilbakemeldingene er svært gode, og utviklingen til den enkelte spiller er meget god. Vi velger å fortsette å tilby 3 ukentlige treninger, med mulighet for å melde seg på 2 dager i uken. Dette velger vi for å kunne påvirke spillerne oftest mulig og fortsette den gode utviklingen. Treningene vil være på et akseptabelt intensitetsnivå. Vi ønsker ikke slitne spillere når de representerer laget sitt i kamp, men tvert imot å skape overskudd gjennom gode treninger med høy kvalitet.

Tilbudet går til jenter og gutter i 4. – 7. klasse.

 

STOLTHET, MESTRING, IDRETTSGLEDE OG LÆREVILLIGHET er viktige verdier for vår etter-skoletid ordning. Deltakerne skal trives, glede seg til trening og være stolte av å gå på SMIL-etter-skoletid. 

Smørås IL ønsker å skape økt og god aktivitet for våre barn og ungdommer. Våre dyktige instruktører, sørger for god kvalitet på alle våre treninger.

Vi er opptatt av å gi deltakerne våre gode bilder og impulser på gode treninger, skape forståelse av det må trenes mye for å bli en god fotballspiller og motivere til mer egentrening. 

Mye trening krever også god struktur på skolearbeid, gode holdninger og et godt og næringsrikt kosthold. Vi ønsker at SMIL-etter-skoletid skal være en arena hvor vi kan påvirke spillerne til gode holdninger rundt dette.

 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til et aktivt og lærerikt idrettsmiljø.

Frukt og teori i klubbhuset

God og morsom oppvarming

Individuell teknikk

Masse småbane-spill

Daglig leder / sportslig koordinator

      Thomas Natland    Tlf: 95109054   E-post: smil@smoras.no

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products