Smørås IL

KICK-OFF 2017

KICK-OFF 2017
RELATERTE NYHETER
Kick-off 2017

Lørdag 18.mars klokken 09:30 - 16:30 i klubbhuset

Vi inviterer trenere, støtteapparat og fotballinteresserte foreldre til tidenes kick-off før sesongen 2017. Vi lover en meget faglig god og interessant samling i klubbhuset.

Hvordan skal vi trenere, ledere og foreldre klare å tenke 2 tanker samtidig når vi ønsker å satse på alle?

Årets Kick-off har 3 foredragsholdere som vil gi oss alle et faglig påfyll og nyttig fakta i arbeidet med å skape et godt sted å være for alle som ønsker å spille fotball. 

Her håper vi alle ressurspersoner rundt lagene og klubben benytter sjansen og melder seg på til årets inspirasjonsdag for klubben! 

For påmelding trykk her

 

Foredragsholder 1:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjell Marius Herskedal

En før alle, alle før en ? - Kampen mellom liv og lære rundt våre håpefulle!

Kjell Marius Herskedal har undervist og veiledet Sport Management-studenter ved Høgskolen i Molde siden 2005. Interessefeltet ligger i læring på individ-og organisasjonsnivå, som gjenspeiles i undervisningsområdene - organisasjonspsykologi, prestasjonspsykologi og ledelse. Han er utdannet faglærer i kroppsøving ved Norges Idrettshøgskole, og tok hovedfag i idrettspsykologi samme sted. Av lidenskap til sport kan fotball og boksing nevnes, som så langt har resultert i 16 års trenererfaring på ulike nivå. Nylig fullførte han sin doktorgradved Liverpool John Moores University knyttet til utfordringer og mestringsstrategier blant hovedtrenere/managere i engelsk og norsk profesjonelle fotball.

På årets Kick-off vil Kjell Marius dele erfaringer om utfordringene i barne- og ungdomsidretten, knyttet til hvordan få med flest mulig lengst mulig uten at dette går ut over kvaliteten i treningsarbeidet. Spørsmålet om vi driver talentutvikling eller talentavvikling vil være sentralt.

 

Foredragsholder 2:

 

 

 

 

 

 

Christian Kalvenes

Fra Mulebanen til Wembley!

Christian Kalvenes startet sin fotballkarriere i Varegg, før han som 18-åring ble SK Brann spiller. Han har spilt tre perioder i SK Brann, spilt to år i Åsane og tre og et halvt år i Sogndal. Han har spilt to sesonger for Dundee United i skotsk Premier League og to sesonger for Burnley FC, en i Championship og en i Premier League.

På årets Kick-off vil Christian dele historien sin, med sine utfordringer og opplevelser på veien. Han vil også prate litt om treningsmotivasjon og hva som virkelig kreves for å bli god.

 

Foredragsholder 3:

Ola Larsson

Hvordan skape en utviklende treningskultur?

Ola Larsson har bred trener- og ledererfaring i Europas største fotballklubb, IF Brommapojkarna hvor han bla jobbet som akademisjef. Han har også vært leder i Hammarby IFs Akademiråd.  Ola driver nå Supercoach, som han selv har vært med å utvikle

Filosofien bak Super Coach kommer fra Brommapojkarnas akademi, som med beskjedne midler har lykkes med å være en av Europas største talentfabrikker og fostret spillere som John Guidetti, Albin Ekdal og Ludwig Augustinsson. Det viktigste steget i utviklingen av akademiet var å gå fra å rekruttere spillere til å utvikle spillere. For å lykkes trengs et system med klar progresjon mellom årskull.

Over tid ble BPs akademi mer og mer en utdanning med en klar læreplan og med utdannede trenere og ledere. Dette ble drevet blant annet av Ola Larsson, initiativtaker til Supercoach. Med sin brennende interesse for trener- og spillerutvikling, og sin kjærlighet til sporten drives Ola av en klar misjon: å hjelpe flere til å bli bedre.

På årets kick-off vil Ola gi oss masse inspirasjon og kunnskap om å skape god treningskultur. 

Daglig leder / sportslig koordinator

      Thomas Natland    Tlf: 95109054   E-post: smil@smoras.no

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products