Avdelingsmestere med full pott

Seks strake seirer sikret et imponerende avdelingsmesterskap for J19.

J19 avsluttet vårsesongen med en fin 6-1-seier hjemme mot Varegg mandag kveld. Dermed kunne jentene juble for en strålende vårsesong. Avdelingsmesterskap, seks seirer, null uavgjorte og null tap ble den gledelige fasiten.

– Vi har utviklet oss godt gjennom sesongen. Effektiviteten er noe av det vi har utviklet oss mest på, sier kaptein Maren Elise Iversen.

Sesongen startet med to 1-0-kamper, der Smørås-jentene klarte å dra i land poengene uten å imponere. Men så tok det seg virkelig opp. Et godt Øyseste-lag ble slått 3-2 etter en overtidsscoring på Slåtthaug, før jentene tok en svært imponerende 4-2-seier på bortebane mot Bønes/Løv-Ham. Nest siste kamp mot Sandviken ble også en underholdende affære, men av den mer målrike sorten. Den kampen vant jentene hele 11-1.

– Vi har vunnet på bortebaner der vi tidligere har slitt, for eksempel mot Bønes. De hadde vi aldri slått på bortebane tidligere. Selv om vi møter motgang så klarer vi å stå imot og komme tilbake. Vi har en jevn og god tropp. Det er ikke så viktig hvem som er på benken og hvem som spiller, for vi spiller godt uansett, sier J19-kapteinen.

Denne våren har J19-klassen vært inndelt i to jevne avdelinger. Topp fire fra hver avdeling vil utgjøre høstens 1. divisjon, mens de resterende lagene spiller 2. divisjon.

Smørås sitt J19-lag, som også tok bronse i årets Lerøy Cup, består av de samme jentene som i fjor ble avdelingsmestere på våren i 2. divisjon for J17. Laget klarte seg også bra etter opprykket til 1. divisjon, med kun to tap i løpet av høstsesongen i en divisjon med høyt sportslig nivå. 

Disse jentene kan nå krone seg med tittelen avdelingsmester J19: Sara Duun, Synnøve Tennfjord, Ingrid Areklett, Hanne E. Raa, Tiril Bersaas, Maren E. Iversen, Marie Sølvik, Emilie Eiken, Milda A. Hermanrud, Maren Rye, Mari Sørbrøden, Ane Sørbrøden, Tyra Mills, Christine Foss, Camilla Kvamme, Åshild Haugland, Kristine Holvik.

Det kan også disse spillerne som har vært med fra J17 og Damer Senior: Sara Sølvik, Line Sofie Haaland, Marie Bacher, Astrid Andersen, Marie Haugen, Liv Vadset og Emilie R. Jomark.

Hovedsponsor

 

Sponsorer

Aktuelt

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift