Slik blir årets TINE Fotballskole - husk påmeldingsfristen

Plassene begynner å bli fylt opp - førstemann til møllen! Les mer om hva man har i vente på årets jubileumsutgave av TINE Fotballskole.

Sommerens første fotballskole nærmer seg med stormskritt. TINE Fotballskole arrangeres på Slåtthaug den 26. - 30. juni for alle gutter og jenter mellom 6 - 13 år.

Frist for påmelding er torsdag 22. juni.

TINE Fotballskole feirer 20-årsjubileum i år, og det betyr at årets utgave byr på flere spennende nyvinninger.

Utstyrspakke med jubileumsdrakter
TINE markerer at TINE Fotballskole feirer 20 år med flotte Nike-drakter i jubileumsgull til deltakerne. Se bilde av jubileumsdrakten øverst på siden. Foruten drakter får alle deltakerne også sekk og diplom fra TINE. I tillegg stiller Smørås IL med ball og drikkeflaske til alle.

Til lunsj hver dag får deltakerne et TINE-produkt. Årets TINE-produkt er Litago UTEN (laktosefri). Husk matpakke.

Dyktige veiledere
Våre dyktige veiledere har god erfaring fra tidligere fotballskoler og vil i år kurses med barnefotballkveld av vår utdannede trenerveileder Robert Larsen. Veilederne følges opp gjennom hele uken av vår kyndige og kommende trenerveileder Fredrik Horgen Bergsvik. Jentene og guttene som deltar vil få en variert fotballuke med masse lek og moro. Vi ser heller ikke bort fra at vi også i år får besøk av noen Brann-spillere! I fjor dukket blant andre Daniel Braaten opp!

Saken fortsetter under bildet.

Vi tar Fair play på alvor!
Som Fair play-klubb ønsker Smørås IL å starte tidlig med å skape gode holdninger, og alle deltakerne vil i løpet av uken ha en liten fair play samling i klubbhuset hvor fair play og mobbing er tema. Vi ønsker at alle skal ha det kjekt i trygge omgivelser på Slåtthaug denne uken.

Gratis etter-fotballskole-ordning
I Smørås IL kan deltakerne være igjen på Slåtthaug etter endt fotballskole. Fotballskolen varer frem til klokken 14.30 hver dag. Etter det tidspunktet kan deltakerne bli igjen enten i klubbhuset eller på banen for litt aktivitet frem til klokken 16.30. I etter-fotballskole-ordningen vil det ikke være organisert aktivitet, men lek og moro med tilsyn. Denne ordningen er selvsagt helt gratis for alle våre deltakere. 

Bli med på Champions League
Hvem drømmer vel ikke om å spille Champions League? Under årets fotballskole får deltakerne spille sin egen Champions League. Fredag blir det skikkelig cupstemning på Slåtthaug-gresset. Vi arrangerer cup og både Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen, Juventus og Chelsea er med! Jentene og guttene skal få utfolde seg på lag tilpasset egen alder - her skal alle ha det gøy!

Ikke glem å melde dere på årets TINE Fotballskole - Trykk her for påmelding.

For påmelding/avmelding etter frist 22.6 ilegges et administrasjonsgebyr på kr. 250,-.

Vi ønsker også å minne om klubbens andre aktiviteter

 

Hovedsponsor

 

Sponsorer

Aktuelt

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift