Fotballcamp i høstferien med UK Sports & Events

Smørås og UK Sports & Events ønsker velkommen til firedagers fotballcamp på Slåtthaug i høstferien.

I høstferien arrangerer UK Sports & Events (UKSE) fotballcamp på Slåtthaug i samarbeid med Smørås IL.

UKSE er et britisk selskap som leverer fotballcamper av høy kvalitet til det skandinaviske markedet. UKSE bruker UEFA-sertifiserte trenere, hvorav flere også har bakgrunn fra engelske Premier League-klubber.

UKSE har som mål at hver eneste deltaker skal føle seg spesiell, og at kvaliteten på treningsøktene skal være høy, samtidig som det skal være gøy for alle – uansett ferdighetsnivå! Fotballcampen vil være for gutter og jenter i alderen 7 – 16 år. Campen går over fire dager, tirsdag 10. oktober til fredag 13. oktober. Den yngste gruppen 7 – 11 år holder på fra kl. 9 – 12, mens de eldste holder på fra kl. 13 – 16.

Prisen er kr 950,- per spiller. Deltakere på SMIL-etter-skoletid og Smørås Akademiet betaler halv pris (475 ,-)

Påmeldingen for alle spillere er åpnet her.

I løpet av sommeren har teamet gjennomført flere fotballcamper både i Nord-Norge og på Østlandet, med stappfulle påmeldingslister og svært gode tilbakemeldinger.

– UK Sports and Events har levert en fotballcamp med topp kvalitet her i Nord-Norge. Deres fokus er at hvert barn skal ha det kjekt, samtidig som de lærer mye fotball med høykvalitets økter gjennomført med gode trenere. Vi har allerede booket fotballskolen til neste år, sier Frank Aspenlund fra Kvæfjord IL.

– UKSE leverte en fantastisk fotballskole hos vår klubb. Alle barna som deltok hadde det helt fantastisk. Vi var svært fornøyd med kvaliteten på trenerne, og det var en glede å ha de hos oss i fire dager, sier Jens Christoffersen fra Drammen FK.

– UKSE har besøkt oss i seks år på rad nå. Det er alltid et av årets høydepunkt. Hvert år har vi fått flere påmeldinger enn hva vi egentlig har hatt plass til, på grunn av det fantastiske miljøet barna garantert får oppleve. Så lenge UKSE er villig til å komme til Ballstad, vil vi alltid ønske de velkommen tilbake, sier Raymond Jacobsen fra Ballstad IL.

UKSE kommer til Smørås og Slåtthaug med fire svært kvalifiserte trenere:

Nathan Quirk:

Quirk var en del av Liverpools akademi i ni år og spilte helt opp til U18-laget, før han ble frigitt i 2013.

– I Liverpool hadde jeg gleden av å trene med verdensklasse spillere som Luis Suárez. Dessverre måtte jeg gi opp proffdrømmen grunnet skadeproblemer, men jeg var fast bestemt på å bli værende i fotballen, og nå er trenerrollen blitt min lidenskap, sier Quirk.

22-åringen har vært involvert i UK Sports & Events i to år nå, og han har vært med på flere camper i Skandinavia.

Ian Thompson:

Ian er en av de to grunnleggerne av UKSE, i tillegg er han også tilknyttet Liverpool.

– Disse campene er noe av det mest givende arbeidet vi gjør. Vi er også blitt vant til å jobbe i Skandinavia. Jeg har vært involvert i utviklingen til mange lovende spillere i England, og jeg har fått gleden av å se mange av disse slå gjennom i Premier League.

– I tillegg til jobben i UKSE, har jeg vært tilknyttet Liverpool FC i over tolv år. Jeg prøver å ta med meg noen av ferdighetene jeg har lært derfra inn i arbeidet med campene, sier Ian.

Tom Owens:

Owens spilte aldersbestemt fotball for Preston North End fra 2003 til 2010. De syv siste årene har han vært både spiller og trener på universitetsnivå i USA. Først fire år hos Notre Dame College, før de tre siste årene på Quincy University. Han har også spilt på øverste amatørnivå i statene. Owens returnerte til England i mai, og nå spiller han semiprofesjonelt for Radcliffe Boro FC.

Thomas Williams:

Williams signerte for Liverpool som elleveåring. Der ble han i to år, før han dro videre til Blackburns akademi. Senere gikk turen til Barnsley og deres U18-lag. Han har også vært på prøvespill i skotske Motherwell og Hearts.

 

Påmeldingen er nå åpnet for spillere fra alle klubber. Her er påmeldingslinken.

NB! Begrenset antall plasser

Hovedsponsor

 

Sponsorer

Aktuelt

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift