Infomøte om Supercoach

Trenere i aldersklassene 6 til 10 år innkalles til infomøte vedrørende Supercoach torsdag 7. september kl. 19.

Som tidligere kjent har Smørås vedtatt at klubbens yngste lag skal benytte seg av den anerkjente fotballappen Supercoach i treningsarbeidet. For at alle skal bli bedre kjent med verktøyet innkalles det nå til et informasjonsmøte torsdag 7. september kl. 19 i klubbhuset på Slåtthaug.

Her må samtlige trenere i aldersgruppene 6 til 10 år stille. Møtet vil bli ledet av klubbens trenerveileder Robert H. Larsen og klubbens kommende trenerveileder Fredrik H. Bergsvik. Begge har fått god opplæring i Supercoach og vil gi en nøye gjennomgang av hvordan appen skal brukes i treningshverdagen. Det er svært viktig at alle innkalte trenere prioriterer dette møtet.

Flesteparten i klubben kjenner allerede til Supercoach, ettersom sjefen Ola Larsson var på besøk hos oss tidligere i år på vårt kick off, for å holde et trenerkurs med utgangspunkt i appen. Dette ble en svært vellykket samling med opp mot 100 deltakere. Tilbakemeldingene var svært positive.

Fra høsten av vil alle Smørås-trenere for lag i aldersgruppen 6 til 10 år få tilgang til det velutviklede treningsverktøyet. Fra nyttår av vil også trenerne for de eldste lagene i barnegruppen (11 til 12 år) få den samme tilgangen. Appen vil gjøre planleggingen av treningshverdagen mye enklere, i tillegg til at man vil få kvalitetssikrede økter med nøye utvalgt innhold for å utvikle teknikk og ballferdigheter, slik som klubbens sportsplan også ønsker. Programmet legger også opp til en effektiv utnyttelse av treningsarealet.

I prosessen med å bli kvalitetsklubb, der det er hovedfokus på at man skal bli mer klubbstyrt, vil Supercoach bidra til at klubben får bedre oversikt over hva de enkelte lagenes treningsinnhold. Appen er svært brukervennlig og har gode instruksjonsvideoer og illustrasjoner som forklarer nøyaktig hva som skal skje.

Hovedsponsor

 

Sponsorer

Aktuelt

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift