Boken om «Botta» lanseres i klubbhuset

Boken om hockeylegenden Bjørn «Botta» Skaare lanseres på Slåtthaug. Her kommer både forfatter Klaus Eriksen og Davy Wathne.

For første gang fortelles hele historien om Bjørn "Botta" Skaare, en av Norges største lagidrettsutøvere gjennom tidene. Følg ham fra oppveksten på Kalbakken helt til hans altfor tidlige død som 30-åring. Dette er fortellingen om en helt usedvanlig ung mann som huskes av alle han møtte. 
"Botta" satte også dype spor i Bergenshockeyen etter å spilt tre sesonger i byen.

Dette er også mange spørsmål og myter rundt Skaare. Var han verdens beste i sin årsklasse som 18-åring? Hvorfor spilte han bare én NHL-kamp? Hva gjorde ham til en legende i Klagenfurt i Østerrike? Hvilket inntrykk gjorde "Botta" på legendene Wayne Gretzky og Anatolij Tarasov? 

I Bergen lanseres boken i klubbhuset til Smørås IL på Slåtthaug tirsdag 17. oktober kl. 18. På lanseringen vil forfatter Klaus Eriksen være tilstede sammen med tidligere Djerv-spiller og -leder Knut Fjeldsgaard. Seansen vil bli ledet av Davy Wathne.

Det er gratis inngang. Det vil være mulig å kjøpe signerte utgaver av boken under lanseringen.

Forfatter Klaus Eriksen har selv en fortid som både spiller og trener i Smørås. Erik M. Throndsen har også vært sentral i arbeidet med boken. 

Har du tenkt deg på lanseringen? Meld deg gjerne på Facebook-arrangementet her

Hovedsponsor

 

Sponsorer

Aktuelt

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift