G08 med samarbeidscamp

Omtrent 40 ivrige spillere var på plass da 2008-guttene arrangerte camp på Slåtthaug.

Her er referat fra campen, skrevet av trener Frank Fosse:

Lørdag 18. november arrangerte G08 en camp sammen med Bergen Nord. Nesten 40 spillere møttes  en minicamp på Slåtthaug. Værmeldingen var ikke den beste, men vi var heldige og fikk ikke regn på oss før den siste timen.

Fremmøte var klokken 10:00 og spillerne ble delt inn i syv lag med navn fra nest øverste nivå i England. Hull, Preston, Derby, Bolton, Ipswich, Cardiff og Leeds. På hvert lag hadde vi en god miks av spillere fra begge klubber slik at det ble mulig å få seg noen nye venner.

Mellom 10:00 og 11:00 hadde vi felles trening og vi prøvde å finne kjekke øvelser hvor vi trente på føring, vending og pasninger.

Klokken 11:00 startet vi en turnering hvor alle lagene møtte hverandre i kamper som varte i 12 minutter hver.

Riktignok ble vi litt kalde på slutten da det begynte å regne, så vi kuttet ut den siste kampen uten at noen merket noe til det.

Litt før 13:00 var vi inne i klubbhuset hvor noen av foreldrene hadde laget til lunch med gode skiver, kakao og pepperkaker. Her var det stinn brakke med nesten 70 personer. Vi kåret årets spiller som fikk medalje. Som i fjor kom alle spillerne likt i denne kåringen og det ble medaljer både til Smørås og Bergen Nord. Medaljene var fylt med sjokolade, og de fleste ble fortært på stedet.

Bergen Nord hadde laget diplomer til lagene med beste forsvar, beste angrep, beste samhold, den episke pasning o.s.v. En jury bestående av trenerne for de to lagene kåret vinnerne i de forskjellige klassene og vinnerne fikk utdelt de flotte diplomene.

Alle var enige om at det var et kjekt arrangement og vi er allerede invitert til en gjenvisitt til våren hos Bergen Nord. En stor takk til alle som bidro til at en dag hvor vi ellers hadde satt inne og klaget på været.

Hovedsponsor

 

Sponsorer

Aktuelt

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift