J11 med vennskapsturnering

- Veldig fint å kunne knytte tettere bånd på tvers av klubbene, sier lagets trener.

Her følger referat fra turneringen, skrevet av trener Gunnar Birkenfeldt. 

Søndag 19. november arrangerte Smørås J11 mini vennskapsturnering på Slåtthaug. Baune, Søreide og Sandviken svarte alle på invitasjonen innen 30 minutter! Ja, dette ville de være med på!

Vårt fokus for turneringen var kvalitet. Vi inviterte lag vi visste spiller god fotball. I tillegg blir det mye spilletid per spiller når vi kan spille tilnærmet fullengde kamper på riktige banestørrelser. Vi har et ønske om å være best mulig forberedt på 9er-sesongen når den begynner til våren, så dette føltes som en helt genial måte å gjøre det på.

Idéen fikk vi under en cup i Vestlandshallen, da vi etter å ha spilte en utrolig jevn og artig kamp mot Åsane, ble invitert til de på en tilsvarende turrnering. Vi syntes det var et flott alternativ til en trang innendørscup med lite spilletid.

Vi tok i mot alle lagene i klubbhuset søndag kl 09:30 og spilte så én kamp. Deretter serverte vi frukt og alle spillerne fikk varmet seg i klubbhuset. Det var en flott søndag med kaldt vær, så å ha klubbhuset tilgjengelig var helt essensielt. Deretter spilte alle sammen én kamp før vi serverte taco. Her må vi rekke en stor takk til en fantastisk foreldregruppe på J11 som alltid er positive og står på. Det er en del kutting og steking for å lage taco til fire lag med apparat! Etter taco spilte alle lagene den siste kampen før avslutning og lagbilde.

Ikke mer komplisert enn det, men grådig kjekt! Og ikke minst veldig fint å kunne knytte tettere bånd på tvers av klubbene. Vi kommer til å gjenta dette igjen, garantert!

Masse folk i klubbhuset med både spillere og foreldre.

Smørås-jentene får instruksjoner før kamp.

Hovedsponsor

 

Sponsorer

Aktuelt

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift