Ekstratrenings-tilbud i Smørås

Fra 2018 slår vi våre ekstratrenings-tilbud sammen under en paraply; Smørås akademiet.

Tilbudet vil bli likestilt for alle aldre, den røde tråden i utviklings- og holdningsarbeidet vårt blir satt i fokus. Sportslig ansvarlig på Smørås akademiet er Claus Lundekvam.

Oppstart for alle alderstrinn vil bli mandag 8.januar

Vi ønsker å gi alle våre deltakere et likestilt tilbud, Smørås akademiet blir delt inn i tre aldersgrupper - alle grupper møter i klubbhuset før hver trening, her vil alle ha tilbud om å få seg noe enkel mat før trening.

Smørås IL har etablert Smørås akademiet i den hensikt å tilby barn og ungdom mellom 8 og 16 år et ekstra treningstilbud av høy kvalitet.

Tilbudet gjelder naturligvis både jenter og gutter og fokus er spillerutvikling i trygge omgivelser, med jevnlig påfyll av inspirasjon og utfordringer.

Det legges stor vekt på å skape et miljø der deltakerne også tilbringer tid sammen sosialt. I tillegg til tiden på treningsfeltet vil det bli arrangert sosiale arrangementer med formål å skape gode opplevelser, vennskap og samhold.

Akademiet vil justere tilbudet etter sesong, og fokusere på en god og sunn treningshverdag som er tilpasset barna og ungdommene. Skadeforebyggende tiltak og basistrening er naturlige fokusområder i deler av sesongen.

Informasjon om akdademiet, påmelding og aldersinndelingen/tider finner dere som vedlegg på denne siden og ved å trykke på linkene

For spillere fra 3. til 7. trinn inviteres foresatte til informasjonsmøte i klubbhuset onsdag 3. januar klokken 19:00-20:00

Hovedsponsor

 

Sponsorer

Aktuelt

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift