Til topps i Viggos innendørsturnering

B-laget startet sesongen på best mulig vis.

B-laget skulle egentlig ikke være med i Viggos nyttårsturnering i Haukelandshallen, men turneringen trengte et ekstra lag, og trener Erik M. Throndsen fikk stablet elleve spillere på beina etter ferien. Det gikk som med Danmark i EM 92, nemlig helt til topps!

De aller fleste spillerne hadde minimalt med erfaring fra futsal, så det var litt rusk i maskineriet i første kamp. Den endte 3-3 mot Mathopen. I andre gruppespillkamp viste laget vesentlig bedre takter da Baune 3 ble slått med hele 5-1. Og med seier 5-1 også i den siste gruppekampen mot Bjørgvin, var avansementet et faktum.


Premier Leaks-programleder og Baune-spiller Helge Kalleklev kunne ikke stoppe Smørås-laget. Foto: Hordalandsfotball

Kvartfinalen mot Laksevåg ble tettere, men Smørås klarte å dra i land en 2-1-seier til slutt. I semifinalen var det Østsiden Askøy (tidl. Ask/Erdal) som var motstander. Også denne kampen ble jevn. 1-1 etter ordinær tid gjorde at kampen om den gjeve finaleplassen måtte avgjøres fra straffemerket. Her var Smørås best og vant til slutt 4-3. Keeper Per Skadberg reddet for øvrig to straffer.


Jonatan dueller mot en Baune-spiller. Foto: Hordalandsfotball

I finalen var det et nytt Baune-lag på motsatt banehalvdel, denne gang Baune 2. Et hakk opp fra Baune-laget som ble slått i gruppespillet, men igjen var Smørås hvassere. Med seier 2-0 kunne guttene juble for to (!) flotte troféer hjem til Slåtthaug. Morten Gjøen og hjemvendte Espen Birkeland scoret Smørås-målene i finalen. Espen viste svært lovende takter med totalt fem scoringer i løpet av turneringen. 

Gruppespill:
Smørås - Mathopen 3-3 
Espen B, Erik Giil og Fredrik LM

Smørås - Baune (3) 5-1
Hansi, Fabian, Espen B, Erik Giil og Jonatan


Espen Birkeland prikker inn nok en scoring mot Baune. Foto: Hordalandsfotball

Smørås - Bjørgvin 5-1
Espen B, Gjøen (2) og Sondre (2)

Kvartfinale:
Smørås - Laksevåg 2-1
Gjøen og Espen B

Semi:
Smørås - Østsiden Askøy 1-1 (4-3 etter straffer)
Erik Giil

Finale:
Smørås - Baune (2) 2-0
Gjøen og Espen B

Flere bilder fra turneringen finner du på Hordlandsfotball sin Facebook-side


Kaptein Tom Aasen får utdelt to troféer av turneringsleder Pål Gangstø. Den ene er vandrepokal, den andre til odel og eie. Foto: Hordalandsfotball

Disse spillerne var med for Smørås: Per Skadberg (keeper), Espen Birkeland, Tom Åsen, Erik Giil Rødbotten, Fabian M. P. Throndsen, Jonatan Svemo, Fredrik Lie Monsen, Morten Gjøen, Hans Jacob Claussen, Nicholas Myrmellom og Sondre Nilsen. Trener var som alltid Erik M. Throndsen.

Hovedsponsor

 

Sponsorer

Aktuelt

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift