Smørås søker trener til Stjernelag for barn

Er du over 18 år og interessert i å jobbe med fotballglede?

Søker trener til Stjernelag for barn

Er du over 18 år og interessert i å jobbe med fotballglede? Smørås IL ser etter deg som har interesse og engasjement, og som har lyst til å trene vårt kommende stjernelag.

NFF Hordaland har utfordret Smørås IL til å starte stjernelag for barn i alderen 6-14 år. Et stjernelag er et lag for spillere som har en funksjonsnedsettelse, eller som ikke finner seg til rette på ordinære lag. Laget vil ha en trening i uken, frem til påske vil dere i gymsalen på Smørås skole mandager fra kl. 1800-1900. Etter påske vil gruppen trene på Slåtthaug. Laget vil spille i NFF Hordaland sin stjerneserie og delta på seks stjerneseierunder i året der det spilles 3-er fotball.

Laget er for både gutter og jenter. Laget har fokus på det sosiale, gleden ved å drive idrett og mestringsfølelse. Lønn etter Bergen kommune sine satser for støttekontakt gruppetimer.

Er du interessert i jobben eller ønsker å vite mer om arbeidet? Ta kontakt med daglig leder i Smørås IL Thomas Natland på telefon 95 10 90 54 eller på e-post thomas@smoras.no

Trenere vil få mulighet til tilrettelagt trenerkurs, dette anbefales! Les mer om kurset her.

Det er ønskelig at man kan starte opp så snart spillere har meldt seg. 

Hovedsponsor

 

Sponsorer

Aktuelt

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift