Suveren Smørås-triumf i Bergen Fotballfestival

Og samtlige Smørås-lag avanserte til A-sluttspillet.

SMØRÅS DRIBLEFANT TIL TOPPS: Øverst fra v. André Natland, Isak Kristoffersen, Sander Wright Andreassen og Sander Johannesen. Nederst fra v. Mathias Rønning, Amund Aalvik Grønhaug og Landry Tshisekedi. 

2004-gjengen fikk en strålende start på sesongen med seier i Bergen Fotballfestival 2018.

Smørås stilte med fire lag i G14-klassen, og samtlige av disse avanserte til A-sluttspillet. Status etter de innledende kampene i Vestlandshallen var 12 kamper, kun ett tap og totalt 76-24 i målforskjell for Smørås-lagene.

Allerede i åttedelsfinalen fikk vi et internt SMIL-oppgjør mellom Lissepasning og Kanonskudd. Sistnevnte tok seg videre til kvartfinale.

For Smørås Brassespark endte femmerfotball-turneringen med 3-5-tap mot Ørnar i åttedelsfinalen, mens Smørås Driblefant, som vant sin gruppe, ble direkte kvalifisert til kvartfinalen.

Kanonskudd vant 6-3 mot Gneist Rød i kvartfinalen, mens Driblefant beseiret Ørnar etter en høydramatisk straffekonk. Dermed var det duket for nok et internt oppgjør - denne gang i semifinalen. Det ble en jevn affære, men Driblefant vant til slutt 8-4 mot Kanonskudd. 

I finalen var det Hovding som var motstander. Der imponerte Driblefantene stort og vant hele 14-2! Dermed kunne guttene stolt ta med seg pokalen hjem til Slåtthaug. Laget gikk ubeseiret gjennom turneringen og fikk en totalt målforskjell på 57-12.

En herlig start på året for hele den ivrige 2004-årgangen!

 

Hovedsponsor

 

Sponsorer

Aktuelt

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift