Programmet er klart

Kick-Off 2018 nærmer seg med stormskritt, og vi kan nå stolt presentere programmet i sin helhet.

Vi gleder oss stort til årets Kick-Off som går av stabelen lørdag 10. februar i klubbhuset på Slåtthaug. 

Dette blir en dag som forhåpentligvis vil gi masse inspirasjon til våre trenere, ledere, frivillige og foreldre. Og programmet er kanskje det beste noensinne!

Det er begrenset antall plasser, og det begynner virkelig å fylle seg opp. Påmelding gjøres her.

Erik Huseklepp - Huseklepp er an av de beste bergenske fotballspillerne gjennom alle tider. Med 36 landskamper og syv scoringer har han også en vellykket landslagskarriere å vise til. I tillegg til å briljere for Brann i både hjemlig liga og Europa, har driblefanten også spilt i England og Italia. Men Huseklepp var ingen barnestjerne og veien mot toppen var lang og kronglete. Men tålmodigheten lønnet seg til slutt. Huseklepp vil fortelle om sine erfaringer fra sin innholdsrike karriere.

Katrine Bjørnsen - I NFF sin handlingsplan for 2016 – 2019 ble det å få flere jenter inn i fotballen, både som spillere, trenere, ledere og dommere, markert som ett av hovedsatsingsområdene. NFF Hordaland har derfor ansatt Katrine som Norges første klubbutvikler som skal jobbe for å få flere jenter inn i fotballen. Hun skal snakke om hvordan legge til rette for flere jenter i fotballen, og hvordan beholde flest mulig, lengst mulig, som også er Smørås sin visjon.

Claus Lundekvam - Claus begynte som hovedtrener for Smørås Akademiet i august 2017. Han har også en suksessrik fotballkarriere bak seg med spill i Premier League for Southampton, der han også var kaptein, i tillegg til å ha 40 A-landskamper. På Kick-Off skal Claus holde sitt anerkjente foredrag "En kamp til", som baserer seg på boken om hans karriere. 

"Claus Lundekvams fotballkarriere er en suksesshistorie uten sidestykke - like mye som livet etterpå ble historien om en nedtur av de sjeldne. Dette er et ærlig foredrag - om guttedrømmen som gikk i oppfyllelse, suksess, om avhengighetens ødeleggende kraft, om den livslange jakten på bekreftelse, om å temme dyret i seg - uten å miste seg selv på veien."

Even Bjoarvik - Bjoarvik fra Olympiatoppen Vest gir våre trener, ledere og foreldre noen gode tips til hvordan vi best mulig kan hjelpe våre barn og ungdommer med å få mest mulig ut av hver eneste trening og kamp gjennom gode forberedelser, tilstedeværelse og riktig fokus.
 
I tillegg vil også klubbens sportslige utvalg informere om følgende:

- om bruken av sportsplanen og hvorfor denne er klubbens viktigste verktøy

- om SuperCoach og hvorfor Smørås IL har valgt å bruke denne appen I barnegruppen

- om hvilke roller rundt hver enkelt gruppe klubben anbefaler

- om Smørås Akademiets målsetting og visjon

- om utvalgets spennende studietur for alle trenere

Det vil også bli markert at Smørås nå er sertifisert som NFF Kvalitetsklubb.

 

Programmet i sin helhet med tidspunkter finner du som vedlegg til høyre.

Vi minner også om trener- og lederfest på kvelden. Påmelding til den gjøres her.

Hovedsponsor

 

Sponsorer

Aktuelt

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift