Trenerne for Stjernelaget er klare

Even Størdal og Elisa Gabrielsen skal være trenere for vårt nyopprettede lag.

Vi kan stolt annonsere at vi har fått på plass to svært dyktige trenerne for vårt nye Stjernelag:

Even Størdal (30) er en ekte Smørås-gutt som fortsatt er aktiv som spiller i klubben. Han har jobbet som miljøfagarbeider på Stend VGS siden 2009, og har mye erfaring med barn og ungdom med spesielle behov.

Elisa Gabrielsen (24) har også spilt fotball i Smørås. Hun er utdannet lærer og jobber ved Valestrand Skole. I tillegg har hun spesialpedagogikk som fag, og har dermed lært mye om barn med spesielle behov. Elisa har tidligere vært trener for sørlandsklubben Vigør sitt stjernelag.

Nå søker laget etter spillere. Oppstartstreningen blir mandag 19. februar kl. 18 i gymsalen på Smørås Skole.

Smørås IL i samarbeid med NFF Hordaland inviterer til oppstarttrening. Oppstarttreningen gir barn mulighet til å prøve tilrettelagt fotballaktivitet. Foreldre og følgepersoner kan samtidig få informasjon om tilbudet i Smørås IL og om Stjerneserien.

Ingen påmelding – det er bare å møte opp!

Hvem kan delta?

Gutter og jenter i alderen 6 - 15 år som ikke finner seg til rette på ordinære fotballag eller som har en funksjonsnedsettelse og som ønsker et tilpasset tilbud sammen med barn i samme alder.

Smørås IL vil delta i Stjerneserien, som er NFF Hordaland sitt serietilbud for spillere med funksjonsnedsettelse. Det er en egen barneklasse i Stjerneserien, der barnelagene spiller kamper mot hverandre på turneringsdager. Stjerneserien har fokus på det sosiale, mestringsfølelse og gleden av å drive idrett!

Velkommen

Ved spørsmål, ta kontakt med daglig leder Thomas Natland Epost: thomas@smoras.no

Hovedsponsor

 

Sponsorer

Aktuelt

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift