Rekordoppmøte på inspirerende kick-off

Fullt hus og et svært interessant program da vårt årlige kick-off ble arrangert.

Foran over 70 trenere, ledere og frivillige var Erik Huseklepp førstemann ut på scenen. Det ble et spennende møte med vår tids beste bergenske fotballspiller. Huseklepp fortalte om sine tidlige karriere-år, der han viste at det å aldri gi opp lønner seg til slutt. Mannen med 36 A-landskamper fortalte også om hvordan man fint kan utvikle seg i lokale breddeklubber. Det ble også en svært spennende spørsmålsseanse der lysluggen fikk spørsmål om alt fra egentrening, hans spesielle møte med Francesco Totti og tiden på landslaget.

Katrine Lund Bjørnsen var neste post på programmet. Hun er den første i hele NFF-systemet som er ansatt som klubbutvikler for jenter. Og heldigvis for oss i Bergen er det i NFF Hordaland hun holder til. Bjørnsen holdt et energisk og inspirerende foredrag om hvordan man kan legge til rette for flere jenter i fotballen og hvordan man skal klare å beholde jentene. Her var det mange gode tanker og idéer, både fra scenen og i salen!

Claus Lundekvam holdt lørdagens hovedforedrag, basert på hans kritikerroste bok «En kamp til». Mange har fått gleden av å bli godt kjent med Claus etter at han kom inn som sportslig ansvarlig på Smørås Akademiet høsten 2017. I første del av foredraget fortalte Claus om oppveksten på Austevoll og hvordan han som liten utviklet et enormt konkurranseinstinkt. Han snakket også om sin eventyrlige karriere og viktigheten av å være ydmyk på veien. Det ble også tid til flere herlige historier fra tiden i Premier League. Også her kom det gode innspill fra salen. Siste del av foredraget baserte seg på tiden etter karrieren som aktiv spiller var over, og problemene det førte med seg. En svært sterk og ærlig seanse som rørte alle i salen.

Sportslig utvalg hadde også en informasjonsdel der det ble fortalt om sportsplanen, Supercoach, viktigheten av å ha flere roller rundt et lag og Smørås Akademiet sin visjon. Det er utvilsomt mye flott som skjer i både sportslig utvalg og resten av klubben.

Den siste eksterne foredragsholderen var Even Bjoarvik fra Olympiatoppen. Bjoarvik, som er mental trener, ga flere gode tips til hvordan vi best mulig kan hjelpe våre barn og ungdommer med å få mest mulig ut av hver eneste trening og kamp gjennom gode forberedelser, tilstedeværelse og riktig fokus. Det ble også tid til interessante videoer og tankeeksperimenter.

Helt på tampen av dagen fikk Smørås sitt synlige bevis på at klubben nå er sertifisert som NFF Kvalitetsklubb. Knut Berge og Kjetil Næs fra NFF Hordaland var på plass for å overrekke beviset til daglig leder Thomas Natland og styreleder Svein Saure. Det ble en fin seanse, og vi er sikre på at prosessen vil løfte klubben til nye høyder!

Alle foredragsholdere fikk utdelt Smørås-boken og gavekort fra Egon. Tusen takk til Egon Lagunen for det gode bidraget! Dette var for øvrig tredje året på rad at vi har arrangert kick-off. I årene fremover vil arrangementet alltid holdes den andre helgen i februar.

Hovedsponsor

 

Sponsorer

Aktuelt

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift