Smørås og ACsenteret videreutvikler samarbeidet

Vi i Smørås er glade for å ha signert en ny samarbeidsavtale med ACsenteret.

Vi kan i dag stolt annonsere at Smørås og ACsenteret har signert en ny samarbeidsavtale. ACsenteret er blant annet leverandør av varmepumpen som brukes til å varme opp klubbhuset vårt på Slåtthaug.

ACsenteret er Norges største merkeuavhengige leverandør av varmepumper og leverer og installerer alt innen varmepumper og klimaanlegg. I sortimentet finner du blant annet luft-luft, luft-vann, væske-vann og ventilasjonsvarmepumper. Deres brede spekter av kvalitetsproduktet kommer fra flere anerkjente produsenter som Mitsubishi Electric, Fujitsu, Daikin, Samsung, Panasonic, Toshiba, Viessmann, ComofortZone og NEX. Sistnevnte er ACsenterets egenutviklete varmepumpeserie.

ACsenteret har avdelinger i hele Norge. Hordalandsavdelingen holder til i klubbens eget nabolag på Apeltun på adressen Nedre Nøttveit 62.

Vi minner også om ACsenterets pågående Facebook-konkurranse der man kan vinne en gratis varmepumpe. Her har over 100 Smørås-medlemmer allerede meldt seg på, men vi satser på enda flere! Skriv "Smørås IL" i kommentarfeltet på konkurransen, så AC senteret ser at våre medlemmer setter pris på samarbeidet. Husk også å like siden deres.  Sjekk også ut hjemmesiden deres.

Vi i Smørås ser frem til et fortsatt godt samarbeid med ACsenteret!

Hovedsponsor

 

Sponsorer

Aktuelt

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift