Hurtigruta Carglass er Smørås' nye samarbeidspartner

Vi i Smørås kan stolt annonsere at vi nå har inngått et samarbeid med Hurtigruta Carglass.

Hurtigruta Carglass hjelper deg uansett hvilken glasskade du har fått på bilen. De reparerer steinsprutskader og skifter bilglass uansett merke og modell. Reparasjon av steinsprut er kostnadsfritt, dersom du har kasko eller delkasko. Ved å reparere en frontrute sparer man både tid og penger. I tillegg er det bedre for miljøet. Hurtigruta Carglass reparerer alltid frontruten om det er mulig. En reparasjon påvirker ikke frontruten da den fortsatt vil være like sterk som før skaden.

Hurtigruta Carglass samarbeider tett med de fleste store forsikringsselskapene i Norge.

For hvert Smørås-medlem som benytter seg av deres tjenester, vil kr. 500 gå tilbake til klubben. I tillegg vil alle Smørås-medlemmer få gratis påfyll av spylervæske i ett år. Alle medlemmer vil få utdelt sponsorkort av klubben. Disse må leveres til Hurtigruta Carglass når man benytter seg av tjenestene deres. Lagsansvarlig på hvert lag vil få utdelt disse kortene innen kort tid.

De nærmeste avdelingene finner du på Minde (Kanalveien 88) og på Kokstad (Kokstadveien 31d). Man kan alltid booke time online på deres hjemmeside.

Vi i Smørås IL anbefaler alle vi kjenner til å benytte seg av Hurtigruta Carglass’ tjenester ved reparasjon av steinsprutskade eller skifte av frontrute.

Vi ønsker Hurtigruta Carglass hjertelig velkommen på laget!

Hovedsponsor

 

Sponsorer

Aktuelt

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift